Droogbloemen

Droogbloemen zijn mooi, staan lang en zijn daardoor ook nog eens duurzaam! Wil jij lang genieten van een strak boeket? Kies dan voor onze droogbloemen!

Helaas vonden wij geen producten.

Wat kun je doen? Controleer de spelling van je zoekopdracht. Probeer een andere zoekopdracht. Zoek je informatie over onze service? Ga naar de pagina klantenservice.

Lang genieten van stijlvolle droogbloemen

Wil jij extra lang genieten van een mooi boeket? Ga dan voor onze prachtige droogbloemen. De boeketten passen in elke kamer en vergen geen onderhoud. Je zet de droogboeketten gewoon in de vaas en hoeft er niet meer naar om te kijken. Deze droogboeketten zijn leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook als cadeau! Met het gratis kaartje kun je een mooie boodschap mee geven als je de droogbloemen cadeau geeft. 

Soorten droogboeketten

We bieden je twee soorten droogboeketten aan; het kleurrijke landelijke droogbloemen boeket en het meer neutrale klassieke droogbloemen boeket. Beide boeketten zitten boordevol populaire droogbloemen zoals pampas pluim, lavendel, lagurus ovatus (ook wel hazenstaartjes), gedroogde rozen, madeliefjes, graan en nog veel meer!